Zakaj kupiti nalepke piši-briši?

0

Stenske nalepke so super način, kako polepšati steno. Na voljo imate ogromno različnih možnostih izbire, kar se tiče motivov, dizajna, barv, dimenzij ipd. Ena izmed vse bolj priljubljenih izbir so tudi stenske nalepke piši-briši. Pa še cenovno izjemno ugodna rešitev so!

Zaradi nizke cene lahko zidove in druge gladke površine stanovanja z najrazličnejšimi stenskimi nalepkami dekorirate celo večkrat na leto. Tako bo vaš dom vsakič zasijal v novi luči, ne da bi morali za to zapravljati veliko denarja.

Ko na steni nekaj manjka …

Verjetno imate vsi kakšno steno oziroma sobo, za katero se vam zdi, da v njej nekaj manjka. Nekateri se odločijo stene prepleskati z živo barvo ali pa nanje nekaj narišejo. Spet drugi izberejo različne umetniške slike, fotografije ali celo uokvirijo otroške risbe in jih obesijo na steno. Lahko pa uporabite cenovno ugodne stenske nalepke, ki pašejo praktično kamorkoli, le da je površina gladka.

Dekorativne nalepke lahko namestite in umestite tudi tja, kamor drugih umetniških dekorjev ne morete. Poleg klasičnih stenskih nalepk z abstraktnimi motivi, z motivi iz sveta narave, otroškega sveta itd. so vam na voljo tudi nalepke piši-briši. Kot pove že njihovo ime, lahko nanje kaj zapišete, nato pa po želji pobrišete.

Kaj vse lahko polepšate z nalepkami?

Dekorativne stenske nalepke lahko nalepite tudi na druge površine, ne le na stene. Z njimi torej ne dekorirate samo zidu, ampak jih lahko prav tako nalepite na različne vrste pohištva (omare, mize, stole), na vrata, ogledala oziroma kamorkoli drugam.

Možnosti je veliko in uporabne so tako doma kot tudi v poslovnih prostorih. Še posebej v slednjih so vse večkrat prisotne stenske nalepke piši-briši, saj poleg dekoracijskega efekta v pisarne vnašajo tudi funkcionalnost. Na voljo so v vseh mogočih dimenzijah in oblikah.

Uporabnost stenskih nalepk piši-briši

Stenske nalepke piši-briši so odlična dekorativna in ustvarjalna rešitev, ki je primerna za vse prostore. Uporabne so v kuhinji, jedilnici, dnevni sobi, pisarni, predvsem pa so kot nalašč za umetniške kreacije najmlajših.

Naši nadobudni malčki zelo radi kracajo po stenah, sploh če je to početje eno izmed prepovedanih. Zato bodo zagotovo navdušeno zaploskali, če jim boste v otroško sobo na steno nalepili nalepko piši-briši, ki izgleda kot imitacija šolske table.

Namestitev je enostavna, odstranitev prav tako. Stenske nalepke piši-briši lahko prilepite na različne gladke površine (stene, omare, vrata, …), nanje pa lahko poljubno pišete s kredami ali s posebnimi markerji. Kadar so črne ali temno zelene barve, nanje praviloma pišete s kredami. Ko pa želite pisati s posebnimi flomastri, so površine nalepk bele barve.

Nalepke piši-briši za različne prostore

Piši-briši stenske nalepke so primerne tudi za druge prostore vašega doma. Posebej v trendu so dizajni za kuhinje v obliki skodelic, zelišč, posode ipd. Dnevna soba, ki je središče bivalne celice, je lahko okrašena z nalepko družinskega drevesa in fotografijami.

Izjemno moderno je napisati lepo misel ali del pesmi na steno. Piši-briši nalepke lahko uporabljate za vsakodnevne zapiske, sezname nakupovanja, pozitivne misli, motivacijske zapise, telefonske številke ali kot družinske opomnike za pomembne dogodke in datume.

Vse pogosto jih nameščajo tudi v pisarnah, trgovinah in gostinskih lokalih. Na ta način podjetja dobijo enostavno in poceni marketinško ali sporočilno orodje.

Torej … že veste, v kateri prostor boste stensko nalepko piši-briši umestili vi?

Deli.

Komentarji