Obešalnik in stenska nalepka obenem

0

V vsakem domovanju velja uporabno izkoristiti čim več prostora, pri tem pa ne gre zanemariti sten. Tako lahko stvari umaknemo s tal in imamo prostor za gibanje, postavimo pa jih na police. Nimate dovolj polic oziroma si želite česa bolj domiselnega? Potem so za vsa odlične stenske nalepke z dvojno funkcijo: stenska nalepka in obešalnik hkrati poskrbi za estetiko in praktičnost.

Obešalniki v zanimivih in pisanih podobah

Na vaši steni je povsem običajna stenska nalepka, namenjena dekoraciji prostora. Res? Če pogledate nekoliko bolj podrobno, niti slučajno ni navadna. Tam, kjer na drevesu rastejo sadeži, se opazijo izbokline, ki so pravzaprav obešalnik. Samo droben »gumb« na steni je potreben, in že lahko svojo jakno obesite kar naravnost na drevo.

  • Stenska nalepka - obešalnik

Obešalnik in stenska nalepka hkrati je na voljo v najrazličnejših podobah, tako da si lahko izberete svoj motiv med precejšnjo množico in ga uskladite s svojimi željami glede barve in velikosti. In za kaj vse se lahko obešalnik v obliki stenske nalepke uporabi? Ni nujno, da nanj obesite oblačila. Na obešalnike spadajo tudi torbice (ki se zdijo v roki manekenke), platnene vreče, v katere so otroci pospravili igrače (in so videti kot vreče za obtežitev zračnega balona), šolski nahrbtnik (ki se zdi, kot da ga visoko v skale vleče plezalec) … Idej za uporabo bo torej gotovo veliko!

Stenska nalepka obešalnik po lastni zamisli

Imate tudi sami idejo, kako bi že obstoječe nalepke spremenili v obešalnike? Zakaj ne – samo nekaj »gumbov« je treba priviti v steno. Tako lahko na primer na nalepko smreke obesite drobna novoletna darilca in okraske. Pobrskajte med različnimi stenskimi nalepkami, pomislite na to, v katerem prostoru ter na katerem mestu bi bile videti odlično, in hitro se bo pojavila tudi zamisel, kaj bi lahko obesili na steno in si tako naredili nekaj več prostora oziroma bolje organizirali svoje stanovanje.

Deli prispevek

Comments are closed.