O nas

Lepo pozdravljeni na naši spletni strani!

Iščete ideje, kako bi v svoj dom vnesli svežino in odpravili pustost belih zidov?

Ste na pravem mestu. V našem katalogu izdelkov boste našli mnogo zanimivih idej za dekoracijo katerega koli prostora. Oglejte si bogato zbirko stenskih nalepk za dnevno sobo, spalnico, kuhinjo, jedilnico, mladinsko sobo in otroško sobo. Veliko je tudi stenskih nalepk, s katerimi lahko popestrite pisarno ali drug poslovni prostor.

Da boste kar najhitreje našli pravo dekorativno nalepko za svoj prostor, smo izdelke razvrstili v smiselne kategorije. Tako so na voljo abstraktne nalepke, mesta in zanimivosti, znane osebnosti, nalepke z motivi narave ter z motivi živali. Izjemno priljubljene so tudi otroške stenske nalepke ter dekorativne nalepke, ki predstavljajo napise, citate in misli.

Dekorativne-nalepke.si ni spletna trgovina, temveč gre za katalog stenskih nalepk, fototapet in avto-moto nalepk, ki so del ponudbe podjetja Stopnja d.o.o. iz Celja. Na naši spletni strani je torej objavljen le katalog izdelkov s povezavami do spletne trgovine omenjenega podjetja.

Če imate v povezavi z dekorativnimi nalepkami kakršno koli vprašanje, bo najbolje, da se obrnete neposredno na omenjeno podjetje. Lahko pa pišete tudi nam, mi pa bomo vaše vprašanje posredovali dalje.

Pišite nam na info@dekorativne-nalepke.si ali izpolnite spodnji kontaktni obrazec.


Kontaktni obrazec

Ime in priimek

E-poštni naslov

Zadeva

Sporočilo