10 razlogov za dekoracijo s stenskimi nalepkami

0

Dekorativne nalepke nam pomagajo na enostaven način urediti svoj dom ali poslovni prostor, še posebej pa so stenske nalepke odlične zato, ker lahko prostor personalizirajo. Poskrbijo, da ta govori o nas, naših željah, našem življenjskem stilu in hobijih, naši osebnosti ter delu. Katere so tiste glavne prednosti, ki jih imajo dekorativne nalepke, da smo jih vsi tako zelo vzljubili?

1. Stenska nalepka se hitro in enostavno namesti – precej hitreje, kot če bi poslikavo sten zaupali slikopleskarju, ki ne bi za svoje delo zgolj potreboval več časa, temveč bi ga morebiti tudi opravil slabše, predvsem pa za večje plačilo.

2. Dekorativna nalepka se lahko uporabi v katerem koli prostoru. Z njo lahko popestrite otroško sobo, kuhinjo, kopalnico, predsobo ali dnevno sobo, sprejemni prostor v svojem podjetju, pisarno, prostor za stranke …

Stenske nalepke za dekoracijo prostorov

Stenske nalepke so primerne za dekoracijo bivalnih, spalnih in poslovnih prostorov.

3. Stenske nalepke se lahko uporabijo za to, da z njimi prekrijemo posamezne nepravilnosti v prostoru. Če je neka stena bolj umazana od drugih (npr. na stopnišču), če smo del stene poškodovali (npr. pri vnašanju pohištva), če je del stene popackan zaradi nezgode s skodelico kave … V vsakem primeru se lahko steno ali del stene, ki kazi celoten prostor, enostavno prekrije s stenskimi nalepkami.

4. Dekorativne nalepke nam omogočajo veliko kreativnosti. Ni nujno, da se odločimo zgolj za eno tematiko ali en motiv, temveč jih lahko med seboj poljubno kombiniramo ter tako ustvarimo izjemno domiselne prostore.

5. Stenske nalepke pričajo o naši osebnosti. Izberemo si motiv, ki nam je blizu, ki priča o naših željah, hotenjih in hrepenenjih, ali pa izpričuje našo življenjsko filozofijo ter vrednote.

6. Stenske nalepke so prilagodljive – sami se odločite za barvo in dimenzije, torej ni nobenega razloga, da ne bi mogli izbranega motiva namestiti v kateri koli prostor oziroma na katero koli steno.

Barvno prilagodljive stenske nalepke

Stenske nalepke so prilagodljive, saj poleg dimenzij lahko izberemo tudi poljubne barve.

7. Dekorativna nalepka ne krasi nujno stene – z njo lahko okrasimo tudi druge površine, npr. drsna vrata večje omare, vrata pisarne ali sobe, vratca omaric, hladilnika, pulte, zastore in pregrade …

8. Vsaka stenska nalepka ima lahko tudi dvojno funkcijo. Zakaj bi bila samo za okras, ko pa ima lahko še uporabno vrednost? Okrasite poslovne prostore z logotipi podjetja, ki ne bodo zgolj popestrili prostora, temveč bodo zaposlenim in strankam tudi pomagali ponotranjiti vašo blagovno znamko. Stenska nalepka naj bo hkrati ura. Lahko je okvir ogledala ali tedenskega razporeda dela in nalog. Zakaj ne bi bila v obliki pozitivne misli, s katero želite zaposlene motivirati?

9. Dekorativne nalepke vam lahko pomagajo izražati čustva – tudi tista, ki jih premalo pogosto poveste na glas.

10. Stenske nalepke vam omogočajo spremembe po želji. Ko vam ena ni več všeč, jo brez težav odstranite in nadomestite z drugo.

Deli prispevek

Comments are closed.