Stenske nalepke za ljubitelje potovanj

0

V prostem času se najraje ukvarjamo z dejavnostmi, ki nas najbolj izpopolnjujejo. To, kar imamo radi, ponavadi pokažemo še drugim. Ena od bolj priljubljenih dejavnosti so zagotovo potovanja. Današnji čas nam omogoča, da lahko potujemo veliko ceneje in tudi zato je med nami vse več ljubiteljev potovanj.

Številni strastni ljubitelji potovanj pa tudi v svojih domovih poskrbijo, da jih veliko stvari spomni na to dejavnost. Najbolj zagnani imajo na stenah prostorov nameščene dekorativne nalepke, ki so namenjene prav ljubiteljem potovanj. Stenske nalepke prostoru dodajo prav posebno potovalno noto in poskrbijo, da se ljudje spominjajo čudovitih dogodkov. V nadaljevanju vam predstavljamo najpogostejše motive stenskih nalepk, za katere se odločajo tisti, ki z veseljem potujejo in odkrivajo lepote sveta.

Stenska nalepka SVET v različnih dizajnih

Mnogi ljubitelji potovanj na stene prostorov svojega doma nameščajo dekorativne nalepke z abstraktnim učinkom. Klasična svetovna mapa stenskega dizajna lahko izboljša dekor vsake sobe, obenem pa sporoča, da so jo na steno namestili ljudje, ki radi potujejo po celem svetu. S prečudovito stensko nalepko se znebite praznih sten in svojemu domu dodate nekaj osebnosti. Stenska nalepka SVET je na voljo v različnih velikostih in barvah, pa tudi v raznovrstnih dizajnih. Nekatere imajo zraven tudi “markerje”, s katerimi označite lokacije, ki ste jih že obiskali.

  • Nalepka Svet 7

Zemljevid sveta v obliki stenske nalepke lahko namestite tudi v otroško sobo. Poskrbite, da bo nalepka privlačnih barv. Otrokom bo tako prava paša za oči, obenem pa jim lahko prinese marsikatero novo spoznanje in veliko boljšo predstavo o tem, kako izgleda naš prelepi svet. Otroci bodo nalepke še bolj vzeli za svoje, če so že imeli možnost potovati. Skupaj z njimi na simpatičen način označite mesta, v katerih ste že bili.

Znamenitosti prestolnic kot stenske nalepke

Med pogoste motive stenskih nalepk, ki jih ljubitelji potovanj nameščajo na stene, sodijo tudi največje znamenitosti prestolnic, v katerih so že bili ali še nameravajo oditi. Možnosti vzorcev in motivov je zares veliko, nekaj izmed njih pa si lahko ogledate v spodnji galeriji.

  • Nalepka Skyline London

Če vam je katera od svetovnih prestolnic še posebej ostala v spominu, se je lahko spominjate tudi s pomočjo stenske nalepke. Na njej bo privlačen motiv mesta, ki ga po vsej verjetnosti želite obiskati še enkrat. V kolikor za to ne bo časa, pa bo znamenitost ves čas z vami – kar na steni vašega doma.

Nalepke s citati za strastne popotnike

Strastni popotniki lahko svoje domove okrasite z nalepkami, ki ponujajo zanimive in pomenljive citate. S pomočjo pozitivnih misli, ki so tako ali drugače povezane s potovanji, se lahko v trenutku preselite za nekaj tisoč kilometrov stran od svojega doma.

  • Nalepka Travel

Stenske nalepke s citati lahko namestite povsod. Morda sta najbolj primerna prostora dnevna soba in spalnica. Ko se boste odpravljali k počitku ali nočnemu spancu, se lahko zazrete v zanimive napise, ki vas bodo hitreje ponesli med lepe sanje.

Ljubitelji potovanj se svojega potovanja torej lahko spominjate z uporabo stenskih nalepk. Te imajo številne pozitivne učinke, ki pripomorejo tudi k načrtovanju novega potovanja. Privoščite si čudovito stensko nalepko in jo namestite v prostor, kjer bo vsem na očeh.

Želimo vam obilo užitkov ob odkrivanju najlepših kotičkov sveta!

Deli prispevek

Komentarji