Stenske nalepke za ljubitelje glasbe

0

Nekoč so navdušenci nad glasbo sanjali o tem, da bi imeli stanovanje ali sobo okrašeno z grafiti. Danes jim je na voljo precej bolj elegantna rešitev: stenske nalepke. Dekorativna stenska nalepka se enostavno namesti na steno, ko se je naveličamo, pa se prav tako preprosto tudi odstrani. In takšna hitro odstranljiva dekoracija gotovo ni odveč, zlasti ne pri mladih, kjer se glasbeni okus šele oblikuje in zato tudi hitro spreminja.

Glasbene stenske nalepke za mlade

Danes skoraj ni najstnice, ki ni »belieber«. O čem govorimo? O dekletih, ki jim je všeč Justin Bieber! Pevec in sanjski fant se gotovo smehlja z marsikaterega plakata v dekliški sobi, sedaj pa je njegova podoba ujeta tudi v obliko stenske nalepke. Justin Bieber kot stenska nalepka zasije v vsem svojem sijaju!

Dekorativna nalepka Justin Bieber

Seveda pa niso vsi mladi navdušeni nad trenutno priljubljenimi pop izvajalci, temveč se marsikateri navdušuje nad pevci iz bližnje preteklosti. Tako je med najstniki izjemno priljubljen Michael Jackson, za katerega si gotovo ni nihče mislil, da bo po svoji smrti dobil toliko oboževalcev med mladimi – tistimi, ki se v času njegovega največjega blišča niso še niti rodili. Tudi Jacksonovi oboževalci imajo lahko na steni njegovo podobo v obliki dekorativne nalepke.

Dekorativna nalepka Michael Jackson

Pop ni ljub vsem, zato se mladi ozirajo tudi k rock glasbi preteklosti. Med njimi je veliko takšnih, ki jim je všeč skupina Guns N’ Roses – in ljubitelje najboljših kitarskih solov iz konca osemdesetih navdušuje kitarist Slash.

Dekorativna nalepka za »modre«

Z leti postanemo modrejši. Zakaj se potem s takšno nostalgijo spominjamo glasbe iz svojih mladih dni? Stenska nalepka za tiste generacije, ki so se že pred časom ustalile, lahko upodablja Elvisa Presleya, Boba Marleya, Franka Sinatro, Rolling Stonese, Beatlese, Freddieja Mercurya … Takšne stenske nalepke ne spadajo nujno v dnevno sobo, kjer so vsem na očeh, temveč lahko z njimi opremimo tudi drug prostor, na primer domačo pisarno ali tudi kopalnico. Nenazadnje pod prho vsi radi pojemo.

  • Dekorativna nalepka Elvis Presley

Pa je takšna dekorativna nalepka res primerna za odrasle? Zakaj pa ne, dekoracija prostora je najboljša, kadar nas spominja na lepe trenutke, zaradi česar se doma počutimo prijetno.

Pravi glasbeni navdušenci

Glasbena dekorativna nalepka ne predstavlja nujno skupine ali glasbenika. Marsikdo si želi podobo inštrumenta, ki ga igra, kakšen citat izbranega glasbenika, morda pa tudi preprost napis »Rock’n’Roll«, ki veliko pove o njegovem odnosu do sveta, ne glede na leta. Sicer pa je pri glasbi seveda najbolj pomemben zvok, in če steno krasijo dekorativne nalepke nekega glasbenika, se vsekakor spodobi, da se v prostoru tudi predvaja njegova glasba.

Deli prispevek

Comments are closed.