10 najbolj priljubljenih stenskih nalepk

0

Stenske nalepke predstavljajo preprost in praktičen način za dekoracijo stanovanj in drugih objektov. Večinoma so narejene iz samolepilnega vinila in se nameščajo na gladke površine. Z njimi krasimo zidove, strope, vrata, okna, lahko pa tudi hladilnike in druge vrste gladkega pohištva.

Podali smo se na trg in raziskali, kateri motivi stenskih nalepk so trenutno najbolj priljubljeni. Preverili torej smo, kateri so tisti motivi dekoracij, po katerih ljudje povprašujejo najpogosteje. Prepričani smo, da bo kateri izmed desetih predstavljenih motivov prepričal tudi vas!

1. Stenska nalepka Svet

Stenske nalepke z motivom sveta veljajo za ene od najbolje prodajanih nalepk. Strastni popotniki si na njih označujejo, katere države so že obiskali ali katere nameravajo obiskati v prihodnje. Dekorativno nalepko Svet lahko namestite v dnevno sobo, spalnico, otroško ali mladinsko sobo. Vse bolj je dobrodošla tudi v poslovnih prostorih, na primer v turističnih agencijah.

Dekorativna nalepka Svet

Z nalepko Svet boste v prostor vnesli veliko svežine in na hiter ter enostaven način odpravili dolgočasnost belih zidov. Izbirate lahko tako med različnimi barvami in dimenzijami kot tudi med različnimi dizajni.

2. Stenska nalepka Ljubezenski napis

Na novo zaljubljene osebe želijo svojo srečo sporočiti še drugim, kar jim omogoča nakup stenskih nalepk z ljubezenskimi napisi. Eno izmed najbolj priljubljenih si lahko ogledate na sliki.

Dekorativna nalepka Ljubezenski napis

Napisi na nalepki so lahko različno oblikovani in vsebujejo lepe romantične verze. Poskrbite, da boste napis namestili na dovolj vidno mesto, da se bodo še drugi veselili vaše sreče. Sicer pa so stenske nalepke, prepojene z ljubezenskimi verzi, primerne tudi za tiste, ki ste že zelo dolgo časa srečno zaljubljeni.

3. Stenska nalepka Veja s pticama

Ljubitelje narave na stene in druge gladke površine radi nameščajo dekorativne nalepke z motivi iz narave. Izjemno popularna je nalepka Veja, ki v domačih prostorih pričara čudovito vzdušje. Na površine torej lahko namestite estetsko oblikovane veje, na kateri čepita zaljubljeni ptici. Še prijetnejše vzdušje bo pričarala glasba s ptičjim petjem, za katero morate poskrbeti sami.

Dekorativna nalepka Veja s pticama

Stenska nalepka Veja s pticama je narejena iz visoko kakovostne mat folije, njeno nameščanje na steno pa je enostavno in hitro.

4. Stenska nalepka Drevo z odpadajočimi listi

Pusta stanovanja, ki nimajo niti razgleda na lepo naravo, kar sama kličejo na pomoč, da jih opremimo z nečim, kar nam bo dajalo občutek, da smo sredi prelepe narave. Na puste zidove zato lahko namestite stensko nalepko z motivom drevesa.

Dekorativna nalepka Drevo z odpadajočimi listi

Možnosti takšnih nalepk je veliko. Med številnimi različicami je zelo priljubljena dekorativna nalepka Drevo z odpadajočimi listi, ki vas bo popeljala v prelep jesenski čas, in to kar znotraj vašega doma.

5. Stenska nalepka Živali

Vsak otrok si v svoji sobi želi imeti cel živalski vrt. Čeprav se morda sliši nekoliko neverjetno, pa je to z uporabo stenske nalepke Živali mogoče tudi to.

Dekorativna nalepka Živali

Živali na steni so povsem nezahtevne, saj samo prežijo s stene ali katere koli druge ravne površine. Namestimo jih lahko povsem brez težav, saj nalepke samo odlepimo s podlage in prilepimo na izbrano površino.

6. Stenska nalepka Ovčka z imenom

Nad ovčkami se navdušuje večina otrok, zato jih nameščamo tudi v njihove sobe. Seveda nimamo v mislih pravih ovčk, temveč ovčke na dekorativnih nalepkah.

Dekorativna nalepka Ovčka z imenom

Stensko nalepko Ovčka z imenom lahko namestite na steno nad otrokovo posteljo. Na nalepki bo napisano otrokovo ime. Malček bo tako še z večjim veseljem hodil k nočnemu počitku.

7. Stenska nalepka Piši-briši

Med vsemi stenskimi nalepkami, ki krasijo naše domove in številne druge prostore, posebno mesto zavzemajo stenske nalepke Piši-briši.

Nalepka Piši-briši

Piši-briši nalepke navdušujejo uporabnike, ki imajo radi organizirane dneve. Nanje lahko zapisujejo vse svoje dnevne, tedenske ali mesečne obveznosti. Ko je delo opravljeno, lahko nalepko pobrišejo s primernim sredstvom in nanjo zapišejo nove obveznosti ali pa kako lepo misel, ki jih bo spremljala čez dan.

8. Stenska nalepka Mali princ (misel)

Zagotovo vsak od nas pozna Malega princa in njegove lepe misli. Te lahko v obliki čudovite dekorativne nalepke namestite v svoj dom, na primer v dnevno sobo ali spalnico.

Dekorativna nalepka Mali princ

Lepa misel Malega princa (“Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.”) bo prostoru dala dodatno pozitivno energijo, motivacijo za delo in razlog za srečnejše življenje.

9. Stenska nalepka Mačke

Mačka velja za eno od najbolj priljubljenih domačih živali. Mnogi ljubitelji mačk imajo na stenah prostorov svojega stanovanja nameščene prikupne muce, ki se igrajo in za seboj puščajo stopinje.

Dekorativna nalepka Mačke

Mačke v obliki stenskih nalepk so videti kot žive in pogled nanje vam bo na usta pričaral nasmeh. Veseli jih bodo tudi najmlajši, če jih boste namestili na stene ali omare njihovih otroških sob.

10. Nalepka za stikalo Mucek

Tudi nalepke za stikalo so postale zelo priljubljene, še posebej pa tiste, na katerih je prikupna muca, ki spi.

Dekorativna nalepka za stikalo Mucek

Vsekakor proizvajalci takih nalepk niso pozabili niti na pasje ljubitelje. Odločitev, za katerega ljubljenčka se boste odločili, je povsem v vaših rokah.

Katera izmed predstavljenih stenskih nalepk pa je najbolj všeč vam? Veseli bomo, če nam odgovor zaupate v komentarju.

Deli.

Komentarji