Stenske nalepke z motivi Minions

0

So se tudi vašim otrokom izjemno prikupili Minionsi? Nič nenavadnega, kajti fenomen Minion je že davno osvojil ves svet. Odkar so se kapsulam podobna rumena bitja pojavila v prvem risanem filmu, so postala tako priljubljena, da smo dobili Minions pižame, posteljnino, majice, zvezke, copate, skodelice, seveda pa tudi Minions stenske nalepke in še kup drugih reči, ki jih z veseljem uporabljajo tako odrasli kot otroci.

Minions nalepke

Minions niso priljubljene le kot stenske nalepke, temveč tudi kot avtomobilske nalepke.

In ker je blagovna znamka Minions presegla vsa pričakovanja, so nazadnje naredili celo celovečerni animirani film, v katerem imajo prikupni Minionsi glavno vlogo. Kot kaže, se rumenih simpatičnih bitjec še dolgo ne bomo znebili. In tudi prav je tako!

Minions kot stenske nalepke

Kes so Minionsi otrokom tako všeč, ni čudnega, da smo dobili tudi stenske nalepke z njihovo podobo. Zakaj pa ne – stenska nalepka v podobi rumenega kratkohlačnika je priljubljen motiv, s katerim postane otroška soba veliko bolj vesela in polna energije. Prav takšna, kot so Minionsi. In prav to je namen, ki naj bi ga izpolnila stenska nalepka: da poskrbi, da je sobica veliko bolj  vesela in polna pristne otroške energije, ki otroku pomaga, da se v svoji sobi počuti prijetno in radostno. Da se v njej rad igra, rad ustvarja, razgibava svoje možgane in išče nove zanimive ideje, prav tako pa pri igri razgiba svoje prste in telo. In če mu bodo za vzpodbudo stenske nalepke Minions, je to zagotovljeno. Sobica bo delovala zabavno in nagajivo, torej ravno prav za igro.

Dekorativne nalepke Minions

Dekorativne nalepke Minions lahko nalepite tudi v dnevni ali kuhinjski prostor.

Stenske nalepke s podobami junakov iz otroških filmov so med otroci že od nekdaj izjemno priljubljene, odlično pa je, da imajo naši najmlajši na voljo tudi motive s sodobnimi junaki. Saj veste – princese po vzoru bratov Grimm pač ne ustrezajo vsakomur, sodoben Minion pa se zna zaradi svoje radoživosti približati tako dečkom kot deklicam, tako najmlajšim kot šolarjem. Stenska nalepka z njegovo podobo bo zagotovo navdušila vsakega otroka.

Deli prispevek

Comments are closed.