Stenska nalepka za označevanje obiskanih držav

0

Ste neutruden pustolovec, ki si želi prebrskati svet po dolgem in počez? Potem imate doma gotovo steno, namenjeno spominkom iz najrazličnejših držav, več kot prav pa bi vam prišla tudi grafična upodobitev, s katero bi lahko spremljali, katere države ste že obiskali, in katere so tiste, v katere si želite oditi v bližnji prihodnosti. Nenazadnje – svet je danes precej manjši kot je bil nekoč, zato ni prav nič nenavadno, če si želimo poleg vsake države narediti kljukico, ki pomeni, da smo jo že obiskali ter raziskali.

Mislite, da imate lahko zemljevid, na katerem označujete že obiskane lokacije, samo na spletu? Seveda ne! Približajte si ga in ga umestite v svojo dnevno sobo – s pomočjo stenske nalepke, ki nazorno prikazuje svet oziroma kontinente.

Stenska nalepka, namenjena ljubiteljem potovanj

Vsakdo, ki se šteje med bolj popotniške oziroma potepinske duše, si želi za vedno zapomniti, kje je bil in kaj je videl. Zakaj ne bi o tem pričale tudi dekorativne nalepke, katerih motiv je povsem enostaven: svet? Na steno, ki jo imate pogosto pred očmi, lahko namestite stenske nalepke kontinentov in tako kar mimogrede poskrbite za nove plane. Ko si boste na nalepki označevali, kje vse ste že bili, se vam bodo namreč sproti porajale ideje za to, kam bi še radi šli v prihodnje.

Stenska nalepka Svet

Zelo priljubljena dekorativna nalepka za označevanje lokacij.

Kaj bi lahko vi označili na svoji? So vsa vaša potovanja omejena na eno celino ali dve? Katere so tiste države, v katerih ste se imeli najlepše? Kam boste pomaknili puščice, ki kažejo, kateri kraji oziroma lokacije vas še zanimajo? Ste se omejili na države, ki veljajo za klasične počitniške destinacije, ali si kdaj privoščite tudi kaj manj raziskanega ter bolj eksotičnega?

Namestite cel svet na svojo steno – in imejte zaradi stenske nalepke vedno pred očmi svoj cilj, svojo naslednjo avanturo.

Svet naj zasije v barvah

Pri izbiri stenske nalepke za označevanje obiskanih držav imate tako kot pri drugih stenskih nalepkah možnost izbire pri barvi in dimenzijah. Tako lahko stenska nalepka prekrije manjše področje na steni ali pa tudi večje, kar vam omogoča še bolj natančno določanje lokacij. Prav tako ni nujno, da se zgledujete po klasičnih barvah, torej modri za ocean in zeleni ali rjavi za kopno. Kontinente imate lahko na svoji steni tudi v vijolični, črni, oranžni ali kateri koli drugi barvi, ki vam je blizu. Tako boste svojemu zemljevidu vdahnili dušo.

Dekorativna nalepka Svet

Dekorativna nalepka Svet v oranžni in modri barvi.

In kako nato označevati kraje in države, ki ste jih že obiskali? Če se odločite za nakup stenske nalepke za označevanje potovanj po svetu, boste poleg nalepke kontinentov dobili še nekaj: priročna kazala, ki jih namestite na posamezne točke in s katerimi je jasno vidno, kje ste že bili ter kam nameravate. Tudi pri teh lahko izbirate med različnimi barvami. »Žebljički« bodo tako dobro vidni in kot takšni odlično označevali posamezne države in mesta.

Kako skromni oziroma zahtevni pa boste pri dimenziji? Omenili smo že, da je lahko vaša dekorativna nalepka sveta manjša ali večja, a zagotovo niste pomislili na to, da lahko sega vse od tal do stropa, v dolžino pa ima skoraj pet metrov! No, če so potovanja za vas res prava obsesija, potem lahko pridejo tako gigantske dimenzije izjemno prav.

Deli.

Komentiranje je onemogočeno.